روش آماده سازی و دستور پخت پیتزای مرغ و ذرت به سبک ایتالیایی
روش آماده سازی و دستور پخت پیتزای مرغ و ذرت به سبک ایتالیایی
طرز تهیه پیتزای مرغ و ذرت بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام پیتزای مرغ و ذرت را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و دستور پخت پیتزای مرغ و ذرت به سبک ایتالیایی
ارزش غذایی:
کالری: 679
چربی کلی: 28 گرم
کربوهیدرات: 69 گرم
قند: 5 گرم
پروتئین: 41 گرم
مواد لازم برای تهیه پیتزای مرغ و ذرت :
سینه مرغ بدون استخوان پخته شده :♦: 4 تکه
نان پیتزا یا خمیر پیتزا :♦: 4 عدد
پنیر پیتزا :♦: 1 پیمانه
پنیر پارمزان :♦: 1 پیمانه
فلفل سیاه :♦: نصف قاشق چای خوری
مغز ذرت در سس کره :♦: 1 پیمانه
فلفل دلمهای قرمز :♦: 2 عدد
پوست لیمو :♦: 1 قاشق چایخوری
ترخون خشک :♦: 2 قاشق چایخوری
سیر :♦: 1 قاشق چایخوری
زیتون خرد شده بدون هسته :♦: 1 پیمانه
جعفری تازه خرد شده :♦: یک چهارم پیمانه
روش آماده سازی و دستور پخت پیتزای مرغ و ذرت به سبک ایتالیایی
مواد لازم در این دستور برای تهیه پیتزا برای 4 نفر می باشد.
طرز تهیه پیتزای مرغ و ذرت :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه پیتزای مرغ و ذرت ابتدا باید
فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله 2 سانتیمتری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید.
ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید.
جوجه و فلفل دلمهای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید.
در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبهها قهوهای شوند قرار دهید.
بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.
روش آماده سازی و دستور پخت پیتزای مرغ و ذرت به سبک ایتالیایی
450 درجه فارنهایت معادل 230 درجه سانتی گراد می باشد.
روش آماده سازی و دستور پخت پیتزای مرغ و ذرت به سبک ایتالیایی
- ۹۷/۰۷/۰۶